כל התוכן הזה

כל התוכן הזה

לפעמים אין מה לכתוב 
כל מי שיוצר תוכן מכיר את המצב הזה
כאילו המחשבות והרעיונות הגיעו לדרך ללא מוצא
כל המילים נעצרות
דג מלוח !!
 
 
הכי חשוב לא להילחץ כשזה קורה
בלי פאניקה
הרי אני אוהבת לכתוב
תמיד יש על מה לדבר
צריך רק לעשות רענון,
לחשב מסלול מחדש,
להירגע ולצאת לדרך חדשה
 
 
לעשות הפסקת קפה קטנה 
לשמוע מוזיקה
לצאת להליכה קצרה באויר הצח
לעשות מקלחת טובה 
לדבר עם אמא 
או עם חברה
 
להחליף לק בציפורניים
לישון שעה
לקרא ספר
לצבוע לא משנה מה 
 
 
לאכול משו מתוק 
או מלוח
לאפות (למשל עוגיות שיבולת שועל)
להחליף מצעים נקיים 
לקפוץ לחנות לקנות פרחים
 
לתת למחשבות רגיעה 
והן יחזרו רעננות ונמרצות 
 
כי אין סוף לרעיונות 
אין סוף גם למילים
פשוט גם להם מגיע לצאת לחופשה קצרה
לצבור אנרגיה 
ולהמשיך לעוף
 
 
אם אתם זקוקים לחצי שעה של ניקוי ראש קחו את המתכון הזה ורוצו למטבח 
ואחרי שהעוגיות יחוסלו תגידו תודה יפה לאפרת מהבלוג אז מה את עושה כל היום …הנה קישור לבלוג המהמם שלה (חייבים לעקוב)  https://www.lichten

—————–

המתכון (בשינויים ממש קלילים שלי):

  • 1 כף קמח
  • 1 כפית אבקת אפייה
  • ¼ כפית מלח
  • 1/2 כפית קינמון
  • ¼ כפית ג'ינג'ר אבקה
  • 100 גרם חמאה מומסת במיקרו 
  • ½1 כוסות שבולת שועל לא להכנה מהירה
  • 1 ביצה בטמפרטורת החדר 
  • 1/3 כוס סוכר לבן

הוראות הכנה

  • מחממים תנור מראש ל-180 מעלות טורבו
  • מערבבים בקערה מס' 1 את החומרים היבשים (קמח, אבקת אפיה, קינמון, מלח, ג'ינג'ר)
  • בקערה מס' 2 מערבבים את השבולת שועל עם החמאה המומסת
  • בקערה מס' 3  טורפים במטרפה את הביצה והסוכר כשלוש דקות
  • מוסיפים לבלילה של הביצה (קערה 3) את תערובת היבשים (קערה 1), מקפלים בעדינות
  • מוסיפים את השבולת שועל והחמאה (קערה 2) ומערבבים
  • יוצקים בכפית מהבלילה לתבנית (חשוב להשאיר מרווח בין העוגיות כי בתנור הן נמסות )
  • אופים 10 דקות או עד שקצוות העוגיה מתחילות להשחים

 

כתיבת תגובה

סגירת תפריט