איפה כל החברות שלך ?

איפה כל החברות שלך ?

יש לי מלא חברות.
חברות טובות,
חברות נפש,
אמיתיות!!

כאלו שאני יכולה להתקשר אליהן באמצע הלילה,
והן יעזבו הכל.
כאלו שאני יכולה להבריז ברגע האחרון,
ובכל זאת יקבעו איתי שוב.

חברות נהדרות,
שדואגות לי,
מפרגנות,
על אמת…

חברות ילדות,
חברות מהצבא,
מהלימודים,
חברות מהעבודה,
מהשכונה,
אמהות בגנים,
בכיתות,
מהכדורשת (ברוווווור),

חברות של טיולים,
חברות של קניות,
חברות של ספריםֻ,סריגה,ספורט,צילום,בישול…..

וכל, אבל כל החברות שלי יודעות שאני אוהבת לבשל ולצלם.
והן תמיד משתפות אותי במתכונים טובים ומוצלחים.

ויש לי חברה אחת טובה, ריקי שמה, שאני מאוד מאוד אוהבת, וכשאני מקבלת ממנה מתכון, ברור לי שהוא סופר קל ומהיר כי היא כזאת תקתקנית וחובבת מושבעת של בישול מהיר וקל 🙂

מתכון גאוני האמת!
כזה שאפשר להכין אותו (כמעט) עם כל פרי.

הכנתי את העוגה הזו כבר עם אגסים, אננס, אפרסקים וכמובן תפוחים (אפשר גם לערבב).

אז אם בא לכם על עוגת תפוחים קלילה וטעימה רוצו למטבח, תכינו אותה, תשלחו לי תמונות ואחרי שהיא תחוסל אל תשכחו לשלוח לריקי מחמאות 🙂

 

שיהיה סופ"ש מגניב וטעים

המתכון – – – – – – – – – – – – – – – –

4-5 תפוחים חתוכים לקוביות
כוס קמח
כוס סוכר
כוס שמן
3 ביצים
גביע שמנת חמוצה
קינמון

את קוביות התפוחים מערבבים עם כף סוכר וכפית קינמון ומסדרים בתחתית התבנית.
מכל שאר המרכיבים יוצרים בלילה ושופכים אותה על התפוחים.
מכניסים לתנור שחומם מראש ל-180 מעלות כ-40 דקות.
כשהעוגה מתקררת מפזרים אבקת סוכר לקישוט ומגישים עם כדור גלידה בטעם וניל .

ונהנים 🙂

 

כתיבת תגובה

סגירת תפריט