אביב הגיע

אביב הגיע

האביב הגיע ואתו הגיעו הרבה אבק וחול

גם פריחה 

ויש גם התחלות חדשות.

פסח עבר כבר, נגמר

תיכף יתחילו הטקסים, הימים העצובים, השמחים

ולא נספיק למצמץ כבר נמצא את עצמנו בחופש הגדול.

ההיסטריה למצות חלפה, עברה.

זה תהליך.

בהתחלה יש התלהבות גדולה. 

מצות מגולגלות, ממולאות, מטוגנות, 

מצה עם שוקולד,

מצה עם גבינה לבנה,

מצה עם גבנ"צ

פיצה מצה

מה לא ???

ומה עושים עם כל המצות שנשארו בבית ?  (תמיד, אבל תמיד נשארת חבילה או שתיים)

חודש אחרי פסח, אני ממשיכה להכין לביבות מצה שתמיד כיף לנשנש לארוחת ערב 

עם סלט וגבינה,

אפשר גם להמתיק עם אבקת סוכר וקינמון

ומה נשאר ?

ולחכות לפסח הבא, שיגיע ממש עוד מעט.


הכי פשוט בעולם :

  • 3 מצות מרוסקות
  • 2 ביצים
  • 1/4 כוס חלב
  • מלח/פלפל

לטגן בשמן (לא עמוק מדי) עד להזהבה.

כתיבת תגובה

סגירת תפריט